Vratimovské KINO Hvězda

06.09.2013 23:39

Vratimovské KINO Hvězda 

Prázdniny nám skončili, pomalu se blíží podzim, dny se budou zkracovat, večerních posezení pod pergolou bude ubývat. Takto by se dala popsat atmosféra prvních zářijových dnů.

Někdo nostalgicky zavzpomíná na vydařené léto plné slunečných  dnů strávených u vody, jiný se těší na dobu, kdy práce na zahrádkách bude pomalu ubývat a nastane čas na opomíjené aktivity.

Mezi tyto aktivity patří bezesporu návštěva divadel a kin.

Vratimov v nedávné minulosti zainvestoval nemalé finanční prostředky na digitalizaci kina Hvězda. Šlo o věc nutnou pro záchranu promítání filmů v naší obci.  Pokud došlo k této technické modernizaci našeho kina, je určitě v zájmu vlastníka, aby bylo kino hojně navštěvováno veřejností.

Otázkou je, jestli nastavené promítací dny, a hlavně promítací časy, také nepotřebují určitou modernizaci.

Myslíme si, že by stálo za úvahu zkusit pozměnit promítací časy tak, aby se vyšlo vstříc občanům, kteří mají nastavenou delší pracovní dobu. Stálo by za vyzkoušení, posunout zahájení promítání ve vybraných dnech na 19.–20. hodinu.  Podobný čas by se mohl vyzkoušet také o víkendech.

Pojďme se společně zamyslet nad promítacími dny a časy, a nabízenými filmovými tituly tak, aby nás lákalo do kina zajít.

Zkuste nám zaslat Vaše postřehy a návrhy týkající se vratimovského kina nebo využít odkazu www.provratimov.cz , kde jsme zprovoznili hlasovací anketu.

 

PRO Vratimov, o.s.